Klachtenregeling

Klachtenregeling

Onze medewerkers van Thuiszorg Popal doen hun uiterste best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Soms gebeurt er iets waarover u maar blijft nadenken. U had een bepaalde verwachting, maar deze is helaas niet uitgekomen en dat vindt u jammer. Bent u ergens ontevreden over? Dan horen we dat graag. We zien elke klacht of tip als een leer-verbeter moment en vooral als kans om onze dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn verder te verbeteren. Thuiszorg Popal garandeert dat alle klachten en meldingen serieus genomen worden en vertrouwelijk worden behandeld.

Thuiszorg Popal heeft een klachtenregeling voor zorgvragers en vertegenwoordigers. Wij registreren alle vragen, verzoeken om verbetering en meldingen die bij ons binnenkomen. Thuiszorg Popal biedt de mogelijkheid om kritisch te kijken naar de zorgverlening en om de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te verbeteren. Onze voorkeur gaat er naar uit dit te doen met de betrokkene zelf, want we gaan ervan uit dat klachten zoveel mogelijk worden opgelost waar ze zijn ontstaan. Uw eerste aanspreekpunt is dan ook ons kantoor waaruit de zorg – en dienstverlening wordt aangeboden. Als er problemen of misverstanden zijn die niet kunnen worden opgelost, dan kunt u deze bespreken met de interne klachtenfunctionaris van zorg kwaliteit. Wanneer u juist erg blij met ons bent en ons een compliment wilt geven horen wij dat ook graag.

Erisietsmisgegaan.nl

Thuiszorg Popal werkt samen met de organisatie ‘er is iets mis gegaan’, betreft de klachtenregeling voor cliënten. Deze organisatie wordt ondersteund door de consumentenbond. Als de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, of als uw voorkeur de klacht niet via Thuiszorg Popal te laten lopen is, dan kan deze direct via de website www.erisietsmisgegaan.nl aangemeld worden.
Via deze website wordt u stap voor stap uitgelegd hoe u uw klacht kunt oppakken.

Heeft u een klacht met betrekking tot privacy, dan kunt u er voor kiezen deze te melden via www.erisietsmisgegaan.nl of rechtstreeks bij de autoriteit persoonsgegevens. Kijkt u hiervoor op de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Vertaal »