Nargis Durrani

Nargis Durrani

Nargis Durrani

Oprichter Thuiszorg Popal & Zorgverlener

Opleidingen

Levenscoach Psychologie
NLP Certificaat
Toegepaste Psychologie (Applied Psychology)

Talen

Nederlands
Engels
Urdu
Pasjtoe
Dari

Introductie

Werken doen we volgens het principe: “Behandel de ander zoals je zelf behandeld zou willen worden.”


Wij zijn een thuiszorginstelling gevestigd te Utrecht met kwaliteitszorg op maat. Mensen die door ziekte, handicap of medische ingreep niet meer alles zelf kunnen doen, willen toch zoveel mogelijk zélf de regie houden over hun leven. Onze zorgprofessionals bedenken daarom te allen tijde samen met de klant de zorgoplossing die het beste bij zijn of haar manier van leven. Dit doen we met respect en op basis van gelijkwaardigheid.

Onze missie en visie is om cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen door ze de juiste verzorging en begeleiding te bieden.

In de zorgverlening gaat het volgens Thuiszorg Popal namelijk niet alleen om vakkundige zorg maar ook om persoonlijke aandacht, respectvolle omgangsvormen en een vriendelijke en resultaatgerichte aanpak.

Iedereen wil op een menselijke manier behandeld worden, helemaal bij het regelen van zorg. Onze ervaring is dat service en menselijkheid in de zorg op de achtergrond zijn geraakt. Wij brengen dit terug, daar waar het hoort!

Wij werken met kleine zorgteams. Onze zorgprofessionals zijn vakkundig en flexibel, kunnen zich verplaatsen in de behoefte van de cliënt en hebben liefde en passie voor hun vak.

Persoonlijke aandacht, menselijkheid, service én een vrolijke lach zijn voor ons dan ook de kernwoorden!
Thuiszorg Popal
Nargis Durrani

Skills

Assisting with walking from bed to wheelchair
Bathing, dressing and grooming assistance
Medication reminders
Safety and fall prevention
Status reporting to family
Toileting and incontinence care
Light housekeeping
Meal preparation and nutrition
Laundry and change of bed linens
Grocery shopping and errands
Transportation to social & recreational activities
Assistance with light exercise

Care Coverage

The task force's early efforts had three lasting results: the formation of HealSoul caregiver center; the genesis of community social caregiver groups; and the beginnings of an evolutional movement to change the ideology of long-term health care and caregivers intended for the ill and elderly in our country.
Vertaal »