Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is zorg die aan cliënten wordt gegeven als er geen genezing meer is voor een ziekte.

Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is zorg die aan cliënten wordt gegeven als er geen genezing meer is voor een ziekte. Dan kun je aan kanker denken als het behandeld is. Maar ook dementie, COPD of hartfalen zijn ziekten die mensen niet kunnen genezen. U kunt weken, maanden of zelfs jaren met deze ziekten leven.
f4vj2qg4-1364339562
Kanker, nadat het behandeld is
Dimentie
COPD, Chronische Obstructieve Long Ziekte
Hartfalen

Waarom zou je voor palliatieve zorg moeten kiezen?

Omdat iemand niet meer kan herstellen en voor (lange) tijd met deze ziekte zal leven, is het primaire doel van palliatieve zorg het behouden en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënt. Palliatieve zorg besteedt aandacht aan fysieke, sociale, psychologische en spirituele dimensies. Het ondersteunen van naasten is ook een belangrijk onderdeel van palliatieve zorg. Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving Als genezing niet meer mogelijk is, neemt het leven ineens een andere wending.

Wat dit voor jou betekent, is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen? Wat is belangrijk voor jou? Hoe wilt u uw zorg vormgeven Mocht u onverhoopt met deze vragen te maken krijgen, dan kunt u bij Thuiszorg Popal terecht. Wij staan voor u klaar met specialistische verpleegkundige zorg en ondersteuning. We houden contact met dokters en helpen u met uw medicatie. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over pijn, comfort, aids of verdriet. Maar we zijn er ook om met u mee te denken over zaken waar u wellicht niet aan heeft gedacht. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat wil je nog meer? Wat kunnen wij hierin voor u betekenen Zorg op maat wat er ook gebeurt en wat u ook wilt, u kunt bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij graag persoonlijk met u in gesprek om van u te horen welke verwachtingen u heeft, welke (specialistische) zorg u nodig heeft en wat uw persoonlijke wensen zijn.

Wij staan voor je klaar om zoveel mogelijk dingen van jou, je partner of andere gezinsleden over te nemen, zodat je rust en ruimte hebt voor jezelf, je familie en lieve vrienden.

Insurance Policy

We offer a wide range of insurance plans for clients to choose from.

Financial Analysis

We carry out detailed financial analysis of the clients before signing.

Recovery Scheme

For patients with special needs, we also offer home recovery nursing care.

Stats & Charts

Clients are also provided with the resources to manage turnaround scope collection, approval and risk ranking. In addition, the resources to develop both the long range (+30%) budget on a statistical basis, as well as the control budget based on the completed schedule
Work fewer hours — and make more money
Attract and retain quality, high-paying customers
Manage your time so you’ll get more done
Hone sharp leadership skills to manage your team
Cut expenses without sacrificing quality

Free download resources

By helping with daily activities, our caregivers enable clients to maintain their normal daily routines. Hourly home care allows clients to use our caregivers on an hourly or as-needed basis.

Geïnteresseerd in Palliatieve Zorg?

Advies nodig?

    Vertaal »