Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is zorg die gegeven wordt aan cliënten wanneer er geen genezing van een ziekte meer mogelijk is.

Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is zorg die aan cliënten wordt gegeven als er geen genezing meer is voor een ziekte. Dan kun je aan kanker denken als het behandeld is. Maar ook dementie, COPD of hartfalen zijn ziekten die mensen niet kunnen genezen. U kunt weken, maanden of zelfs jaren met deze ziekten leven.
f4vj2qg4-1364339562
Kanker, nadat het behandeld is
Dimentie
COPD, Chronische Obstructieve Long Ziekte
Hartfalen

Waarom zou je voor palliatieve zorg moeten kiezen?

Palliatieve zorg is zorg die gegeven wordt aan cliënten wanneer er geen genezing van een ziekte meer mogelijk is. Daarbij is door de behandelend arts (huisarts of specialist) hiervoor een verklaring afgegeven, waarbij deze in deze verklaring een levensverwachting uitspreekt van 3 maanden of korter.

Omdat iemand niet meer kan genezen en nog wel een periode met deze ziekte leeft, is het primaire doel van palliatieve zorg om de kwaliteit van leven van de cliënt te behouden en waar mogelijk te verbeteren. In de palliatieve zorg is aandacht voor lichamelijke, sociale, psychische én spirituele dimensies. Daarnaast is het ondersteunen van naasten ook een belangrijk onderdeel van palliatieve zorg.

Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving

Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven een andere wending. Wat dit voor u betekent is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen? Wat is belangrijk voor u? Hoe wilt u uw zorg vormgeven?
Wanneer u onverhoopt met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. We staan klaar voor u met specialistische verpleegkundige zorg en ondersteuning. We onderhouden contacten met artsen en helpen u met daar waar u behoeft aan heeft. We zijn er voor u als u vragen heeft over pijn, comfort, hulpmiddelen of rouw. Maar we zijn er ook om met u mee te denken en te praten over alternatieven. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat zou u nog willen? Wat kunnen wij daar voor u in betekenen?

Zorg op maat

Wat er ook gebeurt en wat u ook wenst, u kunt bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag persoonlijk kennis met u om van u te horen welke verwachtingen u heeft, welke (specialistische) zorg u nodig heeft en wat uw persoonlijke wensen zijn. We zijn er voor u om zoveel mogelijk zaken van u, uw partner of andere gezinsleden uit handen te nemen, zodat u alle rust en ruimte heeft voor uzelf, uw familie en dierbare vrienden.

Insurance Policy

We offer a wide range of insurance plans for clients to choose from.

Financial Analysis

We carry out detailed financial analysis of the clients before signing.

Recovery Scheme

For patients with special needs, we also offer home recovery nursing care.

Stats & Charts

Clients are also provided with the resources to manage turnaround scope collection, approval and risk ranking. In addition, the resources to develop both the long range (+30%) budget on a statistical basis, as well as the control budget based on the completed schedule
Work fewer hours — and make more money
Attract and retain quality, high-paying customers
Manage your time so you’ll get more done
Hone sharp leadership skills to manage your team
Cut expenses without sacrificing quality

Free download resources

By helping with daily activities, our caregivers enable clients to maintain their normal daily routines. Hourly home care allows clients to use our caregivers on an hourly or as-needed basis.

Geïnteresseerd in Palliatieve Zorg?

Advies nodig?

    Vertaal »