Over Ons

Visie & Missie

Thuiszorg Popal is een gezonde organisatie die mensgerichte en deskundige zorg biedt in een veilige omgeving.
Wij onderscheiden ons van andere zorgaanbieders door de cliënt centraal te stellen, rekening houdend met de eisen van de overheid met betrekking tot de zorginzet. Binnen de beschikbare ruimte die er is probeert Thuiszorg Popal zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van haar cliënten.

In ons werken staat de cliënt centraal. De gezondheidszorg verandert snel; ook wij anticiperen op deze kansen en ontwikkelen nieuwe mogelijkheden. Door meer samen te werken met andere instellingen en door ruimte voor ondernemerschap willen wij zo goed mogelijk tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten.

Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de organisatie ervaren als een aantrekkelijke, professionele werkomgeving. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten.

“Thuiszorg Popal onderscheidt zich door tijdens alle levensfasen van elke cliënt zorgvuldig afgestemde en kwalitatief hoogwaardige zorg-, hulp- en dienstverlening te bieden. Centraal staan daarbij vernieuwing, respect voor de mens en eerbied voor levensbeschouwing en zingeving. Om de gewenste kwaliteit en onze visie gestalte te geven werkt Thuiszorg Popal vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en gemotiveerde medewerkers een kern rol vervullen.

Thuiszorg Popal staat midden in de maatschappij en reageert alert op allerlei relevante ontwikkelingen die zich daar voordoen. Thuiszorg Popal conformeert zich aan geldende wet- en regelgeving. Daar waar mogelijk en nodig is werkt. Thuiszorg Popal constructief samen met haar partners in de zorg-, hulp- en dienstverlening.

We do whatever it takes to bring you peace

Changing home care for the better.

Waarom Thuiszorg Popal

De cliënt staat centraal
Uw wensen en behoeften zijn leidend
Wij zijn vooruitstrevend
Wij zijn betrouwbaar
Een hoge kwaliteit van zorg. Dat is belangrijk. We willen immers het beste voor u en de mensen om u heen. Thuiszorg Popal werkt hier iedere dag aan. Thuiszorg Popal beschikt ook over diverse belangrijke kwaliteitskeurmerken. Die laten zien dat Thuiszorg Popal zorgt dat de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening goed is, goed blijft en verder wordt verbeterd. Voor u, maar ook voor onze medewerkers.

Onze werkwijze helpt u grip te houden op de situatie. Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 5 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

We maken kennis met u
We organiseren de zorg
We stellen het zorgteam aan u voor
We starten de zorg
We ondersteunen u doorlopend
01
We maken kennis met u
De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens de kennismaking brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.
02
We organiseren de zorg
We stellen een zorgplan op, verzorgen administratieve handelingen als dat nodig is én we stellen een voorstel voor een rooster op. Eventueel kunnen mantelzorgers en vrijwilligers zichzelf inplannen.
03
We stellen het zorgteam aan u voor
Hulp door Thuiszorg Popal is altijd persoonlijk. Op basis van uw voorkeuren formeren wij een klein vast team van gediplomeerde professionals. U heeft dus altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar locatie, ervaring én persoonlijkheid.
04
We starten de zorg
Als u akkoord bent met uw persoonlijke zorgteam, dan kunnen we starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Bij vragen kunt u dag en nacht terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat. Ook onderhouden wij zoveel mogelijk contact met uw omgeving.
05
We ondersteunen u doorlopend
Ook rondom de zorg en ondersteuning die Thuiszorg Popal biedt is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw indicatie of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Service voor thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey heeft u de zekerheid dat zorgverleners en andere vertrouwde mensen altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Thuiszorg Popal adviseert u daarom gebruik te maken van een sleutelkluis.

Het blijft een actueel thema: veel pincode- sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes
die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin, het sleutelkluisje dat veilig en voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft.

Het sleutelkluisje openen met een cijfercode!
Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning. cKey Pin is voordelig, u betaalt ongeveer € 4,95 per maand. Bij dit tarief zijn meestal ook tussentijdse onderhoudswerkzaamheden en de servicedesk inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Vakkundige installatie
Wij regelen alles voor u, van installatie bij uw voordeur tot onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook helpt hij u met het kiezen van een code.

Counter image
6500 +
Worldwide Branches
Bring best quality health services to ones who are in need worldwide.
Counter image
1000 +
Hospital Formed
Bring to the table win-win strategies to ensure proactive domination
Counter image
300 +
Local Partners
We established cooperation with plenty of globally famous partners.

Professionele & vriendelijke zorgverleners

We are committed to providing our customers with exceptional service while
offering our employees the best training

Happy clients talk about us

Doris Jones

This theme @healsoul have more power than I think in the first place. It helps connect patients with potential doctor or caregiver.

Amy McClure

Your help in this challenging period is greatly appreciated. Our entire family extends our thanks for what @healsoul have done.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Ontdek jezelf!

Vertaal »
error: Content is protected !!