Levens Coaching

“Elke avond lig ik voor pampus op de bank. Heb geen energie meer om dingen aan te pakken.”

Levens Coaching

Herken jij jezelf in één van deze uitspraken?
“Op het oog is mijn leven misschien best een succes, maar ik voel me niet gelukkig.”
“Ik voel me onrustig, eigenlijk ontevreden. Wil een stap maken, iets anders. Maar het komt er niet van. Ik weet niet waar ik beginnen moet.”
“Elke avond lig ik voor pampus op de bank. Heb geen energie meer om dingen aan te pakken.”

Als levenscoach begeleiden wij mensen die niet tevreden zijn met hun leven zoals het er nu uitziet. Die moe zijn van het leven van alledag en graag wat meer energie zouden willen hebben. Het gevoel dat je alles hebt, gelukkig zou moeten zijn en het toch niet bent. Is dit nou alles? Zou er voor mij nou echt niet meer in zitten? Herken je dat soort vragen? Ze zijn de voorbode van iets nieuws. Een volgende stap in je leven. We lopen graag een eindje met je mee.

sws14
Coaching gaat wat ons betreft over meer bewust zijn van wie we werkelijk zijn, van de problemen die we tegenkomen in het leven en hoe je deze op kunt lossen. Meer bewust zijn van de invloed van het verleden op het heden. Van overtuigingen en patronen die je niet (meer) helpen. Van de relaties die we aangaan en hoe ons gedrag onszelf – en de ander – beïnvloedt. Een beetje als het pellen van een ui. Laag na laag kom je dichter bij de kern.

Wanneer ga je naar een Levens Coach?

De meeste mensen komen bij ons omdat ze niet tevreden zijn met hun leven zoals dat er nu uitziet. Ze voelen zich bijvoorbeeld futloos, zijn ’s avonds bekaf en hebben geen energie over om nog maar iets te doen. Of ze ervaren dat ze vastzitten in de ratrace van het leven. Een andere groep heeft een onbestemd gevoel van niet gelukkig zijn, niet vervuld zijn, leegte ervaren. Regelmatig gaat het om zingevingsvraagstukken. ‘Nu heb ik alles wat ik wilde, ik zou niet mogen klagen en toch ben ik niet gelukkig. Waar ligt dat nou aan? ‘

Wat we kunnen doen voor U

Zorgvuldig luisteren en kijken we, samen met de cliënten onderzoeken we waar het probleem nou echt zit en hoe ze dat het liefst zouden willen oplossen. En als dat duidelijk is: handvatten bieden om daadwerkelijk daar te komen waar ze willen zijn, zo dicht mogelijk bij hun ‘authentieke zelf’ te komen. Wat daarvoor vaak wenselijk is, is dat mensen weer meer verbinding krijgen tussen hoofd, hart en ziel, tussen verstand, emoties, lichaam en intuïtie. Op die manier ontwikkel je een grotere gereedschapskist om met het leven om te gaan.

Personal care

Assisting with walking from bed to wheelchair
Bathing, dressing and grooming assistance
Medication reminders
Safety and fall prevention
Status reporting to family
Toileting and incontinence care

Lifestyle support

Light housekeeping
Meal preparation and nutrition
Laundry and change of bed linens
Grocery shopping and errands
Transportation to social & recreational activities
Assistance with light exercise

Maak een afspraak

Merk jij dat je leven uit balans is, dat het je regelmatig meer energie kost dan het je geeft, of dat je je niet gelukkig voelt, terwijl je alle reden hebt om het wel te zijn? Heb je het gevoel dat je leven stil staat en je krijgt er om de een of andere reden geen beweging in?
We kunnen je helpen de dingen op een rijtje te zetten. Om de keuzes te maken die passen bij jou én ze vervolgens in de praktijk te brengen.
Zodat je weer lol hebt in je leven.

Happy Clients Say

Doris Jones

This theme @healsoul have more power than I think in the first place. It helps connect patients with potential doctor or caregiver.

Amy McClure

Your help in this challenging period is greatly appreciated. Our entire family extends our thanks for what @healsoul have done.

Geïnteresseerd in Levens Coaching?

Advies nodig?

    Vertaal »