Thuis Begeleiding

U krijgt persoonlijke ondersteuning om thuis de situatie weer op de rails te krijgen. Met praktische oplossingen en advies voor iedereen die vanwege psychische, sociale of andere omstandigheden extra ondersteuning nodig heeft, is er thuisbegeleiding.

Thuis begeleiding

Een dementerende partner. Een weerbarstige tiener. Financiële problemen. Thuis kan het soms over je hoofd komen. Thuisadviseurs van Thuiszorg Popal bieden u een oplossing. U krijgt persoonlijke ondersteuning om thuis de situatie weer op de rails te krijgen. Met praktische oplossingen en advies voor iedereen die vanwege psychische, sociale of andere omstandigheden extra ondersteuning nodig heeft, is er thuisbegeleiding.

Hulp van de omgeving is niet langer voldoende

Onze medewerkers werken op een praktische en doelgerichte manier met u samen om uw problemen te verminderen en uw situatie te verbeteren of te stabiliseren. Wij nemen het niet van u over, maar helpen u de controle over uw leven terug te krijgen. We hebben nauw contact met uw dierbaren en andere zorgverleners of belanghebbenden. Wij kunnen ondersteuning bieden voor korte of langere tijd.
Het kan altijd voorkomen dat uw thuissituatie niet meer als thuis voelt, dat u bent vastgelopen. De professionele begeleiders van Thuiszorg Popal staan voor u klaar in moeilijke situaties. Met deze steun kunt u er zelf weer bovenop komen. Denk daarbij aan het op orde krijgen van uw huishouden en geldzaken of het leggen van contacten om uw eenzaamheid te verminderen. Maar ook de rust doen terugkeren door hulp bij opvoeding of het ondersteunen bij mantelzorg taken.
Wij luisteren naar uw verhaal en stellen een aanpak voor.

Kom ik in aanmerking voor Thuis Begeleiding?

Begeleiding thuis wordt o.a. gefinancierd vanuit de WMO, de Jeugdwet en de Wet Langdurige Zorg. Per gemeente kan de situatie verschillen. Onze medewerkers kunnen u vertellen wat voor u van toepassing is. Ook kunt u de mogelijkheden met uw huisarts bespreken.
Wilt u samen met ons weer orde op zaken stellen? Neem gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in Thuis Begeleiding?

Advies nodig?

    Vertaal »