De cKey Pin - Uw service voor thuis

WTZi Keurmerk

Om zorg te kunnen verlenen hebben zorginstellingen een toelating nodig. Dit staat in de Wet toelating zorginstellingen (WTZi). Met een WTZi-toelating mogen zij zorg aanbieden die wordt vergoed via de zorgverzekering of Wlz. Bij de aanvraag voor de WTZi-toelating wordt getoetst of de instelling aan bepaalde eisen voldoet. Een van de belangrijkste eisen is de bereikbaarheid van spoedzorg. Ook transparantie is belangrijk. Hoe zit het bestuur in elkaar en hoe wordt de instelling dagelijks geleid? Thuiszorg Popal heeft deze toelating en mag dus zorg verlenen vanuit de wet WTZi.
wtzi

Service voor thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey heeft u de zekerheid dat zorgverleners en andere vertrouwde mensen altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Thuiszorg Popal adviseert u daarom gebruik te maken van een sleutelkluis.

Het blijft een actueel thema: veel pincode- sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes
die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin, het sleutelkluisje dat veilig en voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft.

Het sleutelkluisje openen met een cijfercode!
Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning. cKey Pin is voordelig, u betaalt ongeveer € 4,95 per maand. Bij dit tarief zijn meestal ook tussentijdse onderhoudswerkzaamheden en de servicedesk inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Vakkundige installatie
Wij regelen alles voor u, van installatie bij uw voordeur tot onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook helpt hij u met het kiezen van een code.

Counter image
6500 +
Worldwide Branches
Bring best quality health services to ones who are in need worldwide.
Counter image
1000 +
Hospital Formed
Bring to the table win-win strategies to ensure proactive domination
Counter image
300 +
Local Partners
We established cooperation with plenty of globally famous partners.

Ontdek jezelf door middel van analyse

Kennismakingsgesprek
Vroege ziektediagnoses
Gratis maandelijkse voortgangsgesprekken
Aangepaste trainingsschema's

Ontdek jezelf!

Vertaal »